Navigatie

De algemene voorwaarden zoals hieronder vermeld dienen gelezen en geaccepteerd te worden voordat de bestelling afgerond kan worden.

Algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van Hipgemaakt.nl, gevestigd in Vught en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in ’s-Hertogenbosch onder nummer 50744461

1. TOEPASSELIJKHEID
1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van Hipgemaakt.nl zijn bij uitsluiting van eventuele andere algemene voorwaarden deze Algemene Verkoopvoorwaarden (hierna: Voorwaarden) van toepassing.
1.2 Het doen van een bestelling houdt in dat u de toepasselijkheid van deze Voorwaarden aanvaardt.
1.3 Van het in deze Voorwaarden bepaalde kan slechts schriftelijk worden afgeweken, in welk geval de overige bepalingen onverkort van kracht blijven.
1.4 Alle rechten en aanspraken, zoals in deze Voorwaarden en in eventuele nadere overeenkomsten ten behoeve van Hipgemaakt.nl worden bedongen, worden evenzeer bedongen ten behoeve van Hipgemaakt.nl ingeschakelde tussenpersonen en andere derden.

2. OVEREENKOMST
2.1 Een overeenkomst komt slechts tot stand na acceptatie van uw bestelling door Hipgemaakt.nl. Hipgemaakt.nl is gerechtigd bestellingen te weigeren dan wel bepaalde voorwaarden aan de levering te verbinden, tenzij uitdrukkelijk anders is bepaald. Indien een bestelling niet wordt geaccepteerd, wordt dit onder vermelding van de reden aan de klant medegedeeld.

3. PRIJZEN / AANBIEDINGEN
3.1 Alle prijzen en aanbiedingen van Hipgemaakt.nl zijn vrijblijvend en Hipgemaakt.nl behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om de prijzen te wijzigen, in het bijzondere wanneer dat op grond van (wettelijke) voorschriften noodzakelijk is.
3.2 Indien de prijzen voor de aangeboden producten en diensten stijgen in de periode tussen de bestelling en de uitvoering daarvan, bent u gerechtigd de bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden binnen tien (10) dagen na mededeling van de prijsverhoging door Hipgemaakt.nl.
3.3 Alle prijzen zijn vermeld in euro’s, inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten, eventuele belastingen of andere heffingen, tenzij anders vermeld of schriftelijk overeengekomen. Vóór het sluiten van de overeenkomst wordt de totaalprijs inclusief verzendkosten via de website gecommuniceerd.
3.4 Hipgemaakt.nl is niet verantwoordelijk voor tik-, zet- en drukfouten waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs zou kunnen worden gecommuniceerd. Indien zich dit voordoet dan zal de prijs door Hipgemaakt.nl zo spoedig mogelijk worden aangepast.

4. BETALINGEN
4.1 Betaling kan geschieden op (een van) de wijze(n) zoals aangegeven tijdens het bestelproces. Aan uw bestelling kunnen nadere (betalings-/bestel)voorwaarden worden gesteld. Bij betaling per bank geldt als datum van betaling de datum van creditering van de bankrekening van Hipgemaakt.nl.
4.2 Indien u met enige betaling in gebreke bent, is Hipgemaakt.nl gerechtigd (de uitvoering van) de betreffende overeenkomst en daarmee samenhangende overeenkomsten op te schorten, dan wel te ontbinden.

5. LEVERING
5.1 Nadat een bestelling is geplaatst en na ontvangst van uw betaling, wordt tot levering van de door u bestelde producten overgegaan. Als Hipgemaakt.nl uw betaling heeft ontvangen zal uw bestelling binnen 3 werkdagen naar het door u opgegeven adres verzonden worden. Hipgemaakt.nl verzendt de door u gekochte producten via PostNl. Producten worden via de geldende posttarieven verstuurd. Hipgemaakt.nl voelt zich verantwoordelijk voor elke zending totdat deze bij u bezorgd is. Wanneer u het product tegen een meerprijs verzeker wilt laten verzenden dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces. De extra kosten zijn voor rekening van de koper.
5.2 De door Hipgemaakt.nl opgegeven levertijden zijn slechts indicatief. Overschrijding van enige leveringstermijn geeft u geen recht op schadevergoeding tenzij de overschrijding van de leveringstermijn zodanig is dat van u redelijkerwijs niet kan worden verlangd dat u de overeenkomst in stand laat. U bent in dat geval gerechtigd de bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden voor zover dat noodzakelijk is

6. RETOURZENDINGEN
6.1 U heeft het recht een product binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van redenen te retourneren. Het door u reeds betaalde bedrag zal in dat geval binnen 14 dagen gerestitueerd worden. Hierbij geldt echter nadrukkelijk dat de retourzendingen slechts geaccepteerd worden indien de verpakking van het product onbeschadigd is, waarbij tevens geldt dat de kosten voor retourzendingen voor uw rekening komen. Het herroepingsformulier kunt u >hier< downloaden. Deze kunt u tevens terugvinden in de orderbevestiging.
6.2 U bent verplicht te controleren of de bij u thuis bezorgde artikelen voldoen aan de overeenkomst. Indien dit niet het geval is dan kunt u dit binnen 7 dagen melden per e-mail aan Hipgemaakt.nl onder vermelding van het ordernummer in het onderwerp van uw e-mail, en een duidelijke uiteenzetting waarom het artikel niet voldoet.
6.3 Indien is aangetoond dat het Hipgemaakt.nl product niet aan de overeenkomst beantwoordt, dan behoudt Hipgemaakt.nl zich het recht voor het desbetreffende artikel tegen retournering te vervangen door een nieuw exemplaar of het betaalde bedrag te retourneren.
6.4 Artikelen kunnen niet worden teruggenomen of geruild indien:
- U zelf heeft getracht een gebrek te herstellen.
- Het artikel gebruikt en/of gewassen is.
- U de gebruiksinstructies niet heeft opgevolgd
- Wanneer het produkt speciaal voor u op maat gemaakt is en daardoor niet meer verkoopbaar is voor andere klanten, hierbij valt te denken aan producten met een naam erop of producten in afwijkende kleurcombinaties.

7. EIGENDOMSVOORBEHOUD
7.1 De eigendom van geleverde producten gaat pas over, indien u al hetgeen u op grond van enige overeenkomst aan Hipgemaakt.nl verschuldigd bent, heeft voldaan. Het risico ter zake van de producten gaat reeds op het moment van de aflevering op u over.

8. INTELLECTUELE EN INDUSTRIËLE EIGENDOMSRECHTEN
8.1 U dient alle intellectuele en industriële eigendomsrechten welke rusten op de door Hipgemaakt.nl geleverde producten geheel en onvoorwaardelijk te respecteren.

9. RECLAMES EN AANSPRAKELIJKHEID
9.1 Hipgemaakt.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade, zowel lichamelijk, materieel of immaterieel, die het gevolg zou zijn van gebrekkig functioneren of verkeerd gebruik van de door Hipgemaakt.nl verkochte producten.
9.2 De inhoud van www.Hipgemaakt.nl is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Hipgemaakt.nl kan echter niet uitsluiten dat bepaalde informatie niet juist en/of onvolledig is. Hipgemaakt.nl is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op haar website.

10. ELEKTRONISCHE COMMUNICATIE EN BEWIJS
10.1 Voor misverstaan, verminkingen, vertragingen of niet behoorlijk overkomen van bestellingen en mededelingen ten gevolge van het gebruik van Internet of enig ander communicatiemiddel in het verkeer tussen u en Hipgemaakt.nl, dan wel tussen Hipgemaakt.nl en derden, voor zover betrekking hebbend op de relatie tussen u en Hipgemaakt.nl is Hipgemaakt.nl niet aansprakelijk, tenzij en voor zover sprake mocht zijn van opzet of grove schuld van Hipgemaakt.nl.

11. OVERMACHT
11.1 Onverminderd de overige aan haar toekomende rechten, heeft Hipgemaakt.nl in geval van overmacht het recht om, naar eigen keuze, de uitvoering van uw bestelling op te schorten, dan wel de overeenkomst zonder rechterlijke tussenkomst te ontbinden, zulks door u dit schriftelijk mee te delen en zulks zonder dat Hipgemaakt.nl gehouden is tot enige schadevergoeding, tenzij dit in de gegeven omstandigheden naar maatstaven van redelijkheid en billijkheid onaanvaardbaar zou zijn.
11.2 Onder overmacht wordt verstaan iedere tekortkoming welke niet aan Hipgemaakt.nl kan worden toegerekend, omdat zij niet te wijten is aan haar schuld en noch krachtens de wet, rechtshandeling of in het verkeer geldende opvattingen voor haar rekening komt.

12. PRIVACY
12.1 Hipgemaakt.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Hipgemaakt.nl zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

13. DIVERSEN
13.1 Indien u aan Hipgemaakt.nl schriftelijk opgave doet van een adres, is Hipgemaakt.nl gerechtigd aan dat adres alle bestellingen te verzenden, tenzij u aan Hipgemaakt.nl schriftelijk opgave doet van een ander adres waaraan uw bestellingen dienen te worden gezonden.
13.2 Indien één of meer van de bepalingen van deze Voorwaarden of enige andere overeenkomst met Hipgemaakt.nl in strijd mochten zijn met enig toepasselijk rechtsvoorschrift, zal de betreffende bepaling komen te vervallen en zal deze worden vervangen door een door Hipgemaakt.nl vast te stellen nieuwe rechtens toelaatbare vergelijkbare bepaling.
13.3 Hipgemaakt.nl is bevoegd om bij de uitvoering van uw bestelling(en) gebruik te maken van derden.

14. TOEPASSELIJK RECHT EN BEVOEGDE RECHTER
14.1 Op alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten waarop deze Voorwaarden van toepassing zijn, alsmede op deze Voorwaarden, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.
14.2 Alle geschillen tussen partijen zullen bij uitsluiting worden voorgelegd aan de daartoe bevoegde rechter in Nederland.

15. COPYRIGHT
15.1 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze wegpagina mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van Hipgemaakt.nl.

© 2010 - 2019 Hipgemaakt.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.